Ha már készíttettél sminktetoválást és elégedetlen vagy vele, akár a színe miatt, például a legsűrűbben előforduló hiba, amikor barna szemöldököt tetováltattál ugyan, de az rövid időn belül vörössé, narancssárgává vált. Vagy amikor a fekete szemhéj tetoválásod kékké, vagy akár zöldé változott. Vagy például elégedetlen vagy a formával, vagy nem találod azt egyformának, szimmetrikusnak. Esetleg a szájtetoválásod csak egy vékony kontúrból áll, amelynél már sokkal szebb és előrehaladottabb technikák léteznek, akkor bátran fordulj hozzám hogy azt kijavíttasd. Szükség esetén ezen a területen is ötvözhető a részleges kiszedés a Rejuvi technikával, vagy a legmodernebb Q kapcsolt ND zafír YAG lézerrel, illetve az újratetoválás, a megfelelő stabil színnel és a helyes formával.

Ha pedig csak egyszerűen megfakult, kikopott már a régi tetoválásod és azt szeretnéd hogy újra friss, tündöklő dísze legyen arcodnak, akkor is keress fel bátran, ma már olyan technikák léteznek, amelyek segítségével könnyedén újjá varázsolhatóak a sminktetoválások.

Érdeklődés, időpont egyeztetés:

+36 30 3 714 700

Dévényi Natália

Okleveles Professzionális Sminkes

Okleveles EU szakvizsgás sminktetováló

A fenti képen egy elrontott szemöldöktetoválást láthattok, amelyet először túl alacsonyan tetováltak, ezt viselője megpróbálta lézerrel kiszedetni, ettől sötétkék!!! lett és heges!

Majd később magasabbra a régi tetoválás fölé egy újabb szemöldököt tetováltatott magának, amely nem egyforma plusz rövid időn belűl vörössé változott!

Ezek után felkeresett engem és alább láthatjátok az új szemöldökét:

Az alábbi képen egy elrontott szájtetoválást láthatsz. A vendég száján apró hegek vannak, amelyekre a rossz tetoválással a készítője még jól fel is hívta a figyelmet, ahelyett hogy eltakarta volna azokat. Arról nem is beszélve hogy ferde! szájat tetovált a vendégnek.

Elrontott sminktetoválás javítása, Dévényi Natália 06303714700

Majd elkészítettem a két színből satírozott új szájtetoválást.

Dévényi Natália, szájtetoválás javítása, korrigálása, tetoválás felfrissítése, 06303714700

 

primi sui motori con e-max.it