Alábbiakban Dévényi Natália és Pados Laura munkáibóll láthattok egy keveset, kérlek Titeket, hogy a következőket tartsátok szem előtt, amikor nézegetitek őket:

 

Soha nem tetováltunk még két egyformát, hisz soha nem járt még nálunk két egyforma nő sem!

 

A világ vezető sminktetoválóival együtt mélységesen elítéljük és kivetjük magunk közül azokat a sminktetoválókat akik PHOTOSHOP- ot használnak! Ez a vendégekkel szemben a legnagyobb fokú tiszteletlenség, azok becsapása, semmibe vétele! Olyan mintha hamis portékával hirdetné magát egy kereskedő! Arról már nem is beszélve aki lopott képekkel hirdeti magát! Ezért a mi fotóink bárhol is találkoztok velük, eredetiek, mindegyiket mi készítettük és a mi saját munkáinkat ábrázolják. Soha nem lettek manipulálva még filtereket sem használunk! A vendég így néz ki a sminktetoválást követően és igen, lehet hogy nem porcelán a bőre, igen, itt ott látszódhat egy hiba, de ez a valóság és mi csak is azt mutatjuk Nektek!

Sajnos azt nem írhatjuk ki hogy ki használ Photoshoppot, de azt igen hogy MI NEM!!!!

Alábbiakban a sminktetoválás, kozmetikai tetoválás, elrontott tetoválások javítása, orvosi tetoválások, tetoválások eltávolítása, hajtetoválás, professzionális smink és ezek oktatását képzését magába foglaló munkákról készült fotókat és videókat láthatjátok. Nagyon büszkék vagyunk hogy ennyi és ennyi féle fényképpel, referenciával tudjuk bemutatni munkásságunkat. Meggyőződésünk hogy ennek a szolgáltatásnak a minőségét, csak is az elkészült munkák dokumentációjából lehet lemérni, itt a képek önmagukért beszélnek. Ezért is készítettünk Nektek ilyen sokat, hogy válogathassatok kedvetekre:)

 

Ismert vendégeim:

 

Rólam írták:

 

TV2 Aktív forgatás képekben, Mohamed Fatima Rejuvi féle Kémiai Tetoválás Eltávolításásról:

 

RTL Klub Fókusz forgatás képekben, Rippel Feri Hajtetoválásáról:

 

Sminktetoválás, Kozmetikai Tetoválás:

 

Szájtetoválás lépésről, lépésre:

 

Gombos Edina szemöldökét tetováltam:

 

Mások által elrontott sminktetoválások javítása:

 

Professzionális Smink:

 

Hajtetoválás - fejbőr mikropigmentálás:

 

Női hajtetoválás - fejbőr mikropigmentálás:

 

Mások által elrontott hajtetoválások javítása:

 

Okleveles professzionális sminktanfolyam:

 

Orvosi tetoválás:

 

Sminktetoválás oktatás:

 

Szempilla növesztő előtte-utána:

 

Tanítványaim:

 

Tartós szempillaspirál:

 

Tetoválások eltávolítása:

primi sui motori con e-max.it