A munkáimat a A referenciák, fotók- sminkek menüpont alatt tekintheted meg!

Passzió és művészi szenvedély

“Szemeddel látsz, szíveddel érzel”, és ez így igaz, az első, a leges legelső amire pillantunk az a másik arca. Ekkor keletkezik az a megismételhetetlen első benyomás, és miért is ne lehetne ez lélegzetelállító?

Különösen szerencsések a nők akiknek a lehetőségek végtelen tárháza kínálkozik az arcuk szépítéséhez. Ezek közül az egyik és talán a leghatékonyabb eszköz a tökéletes smink. A tökéletes smink elsősorban nem valamilyen trendeknek, irányzatoknak vagy grafikai elveknek kell megfeleljen, hanem a viselőjének. Akkor tökéletes ha eggyé válik a kisminkelt hölgy személyiségével, habitusával és a különlegesség érzését képes kölcsönözni viselőjének.

Erre törekszem én a munkámmal, azért dolgozom csak a legjobb eszközökkel, végtelen precizitással és fantáziával, hogy amikor elkészítek egy sminket és a vendégem először megpillantja magát a tükörben a látvány bár ismerős legyen neki, de elképzelhetetlenül gyönyörű. Szeretném ha a munkám segítségével minden nő elhinné magáról hogy ő egyszeri és megismételhetetlen.

Itt szeretném megköszönni Tanárom Dudás Barbara Európa bajnok sminkmesternek és testfestő Világbajnoknak hogy segített tehetségem gondozásában és átadta nekem sok éves egyedülálló tapasztalatának és tudásának egy szeletét. Barbarában nem csak jó és türelmes tanítót ismerhettem meg, hanem egy kiváló embert is, akit remélem még sokáig barátomnak tudhatok.

Dévényi Natália

Okleveles Professzionális Sminkes

Okleveles EU- szakvizsgával rendelkező Kozmetikai Tetováló

+36-30-3-714-700

primi sui motori con e-max.it