Az első benyomásra nincs második esély!

Hosszú ideje foglalkoztat a gondolat hogy bár a nők nagy többsége nagyon igényes és sokat törődik külsejével, az arcukra sokuk mégis oly kevés gondot fordít. Mire gondolok pontosan?

Sokan járnak kozmetikushoz, való igaz, ezáltal ápolják és tisztíttatják bőrüket, ami szép hidratált és jó esetben pattanásoktól, mitesszerektől mentes lesz, és, kérdezem én? Mit gondolsz ez valakinek feltűnik? Nem senkinek az ég világon, hisz ez a “normális” ez a természetes állapot, például a férfiak szemében, bármilyen szomorú tény is ez:) Az ellenkezője, na az már igen az rögtön feltűnik mindenkinek, a pattanás az orrod közepén, ne félj azt egyből meglátja mindenki.

Szóval az alap hogy a bőröd rendben legyen, de ez nekem még olyan mintha szépen megfürödtél volna, bekented magad testápolóval, csak éppen elfelejtettél volna felöltözni! Hol a többi? Az arcunkat miért nem csinosítjuk? Hetente veszünk új ruhát, cipőt, táskát, még a fehérneműnkre és nagy gondot fordítunk, és az arcunk? Az arcunk mindig “ugyanabban van”? Miért nem zavar minket hogy sok esetben színtelen és fakó az arcunk? Hogy a szemöldökünk nem megfelelő formájú, ritka, nem nyújt megfelelő keretet arcunknak, nem mélyíti a tekintetünket?

Miért nem figyelünk rá hogy a szempilláink szépek dúsak és ébenfeketék legyenek, hisz ettől válnak csillogóvá szemeink és igézővé pillantásaink. És az orcánk, miért nem akarjuk hogy minden reggel olyan természetes és egészséges pír díszítse azokat mintha most túráztunk volna 2 hetet a Bakonyban? Hát a szánk, hogyan nézzük el nap mint nap hogy fakó, cserepes, kiszáradt, kontúrjai esetleg elmosódottak, vagy nem elég húsosak ajkaink? Miért nem teszünk érte hogy gyönyörű egészséges hússzínű, dús szánk legyen amely oda vonzza a tekinteteket?

Szóval nem értem, költünk mindenre, rengeteg pénzt és időt áldozunk, bújjuk a magazinokat, látjuk benne a legújabb trendeket, amelyeket a magunkévá is teszünk, de a modellek arcát, akik azokat bemutatják, nem látjuk?

Mit gondoltok ők ilyennek születtek, mi meg nem, és kész ezt el kell fogadni, nincs mit tenni?! Ugyan dehogy, bár tudok egy két született szépséget mint Brigitte Bardot, vagy napjainkban Angelina Jolie, de a nagy többség hidd el ébredés után pont úgy néz ki mint Te meg én. De ők tesznek érte hogy ne csak a ruhájuk, a cipőjük legyen szép, hisz tudják a legfontosabb mind közül az arcuk, arra fognak emlékezni a karkötőjükre soha!

Remélem mindenkit felébresztett ez a rövid írás egy kicsit, mert meggyőződésem hogy ami a középpontban van, jelenleg az szorul nálunk a háttérbe. És nem arra gondolok, hogy talpig sminkbe kell mától élned az életed, dehogy is, hisz a férfiak semmit nem utálnak jobban mint amikor meg sem lehet csókolni egy nőt mert mindenhol fog és ragad:) De igen is öltöztessük fel az arcunkat, legalább annyira megérdemli mint a lábunk! Ne csak azért menjünk a kozmetikába hogy tiszták legyünk, hanem hogy szépek is!

Tanuljuk meg saját magunk előnyösen elkészíteni az arcunkat. Miből gondoljuk hogy tudunk sminkelni? Vagy szemöldököt szedni? Érdekes azt minden nő tudja hogy nem tud hajat vágni és ezért nem is próbálja meg otthon, de az arcunknak neki esünk mindenféle tudás és képzettség nélkül. Ne tegyük! Tanuljuk meg mi áll jól nekünk, tanuljuk meg elfedni az esetleges előnytelen elemeket arcunkon és kihangsúlyozni a szépet. Hidd el minden arc egyedi és mindnek megvan a saját természetes bája. A szépség legnagyobb része valóban belülről fakad, az elégedettség, a boldogság, a kiegyensúlyozottság, ezek mind alapjai a szépségnek, ebben nem segíthetek neked, de a többiben igen!

Ismerd meg az arcod, tanulj meg vele bánni, tudd mit kell tenned vele reggel hatkor hogy pillanatok alatt csinos legyen és elismerő pillantásokat arass a munkahelyeden. De tanuld meg azt is hogy mitévő légy arcoddal ha bálba mész, hogy az még nagyobb figyelmet arasson mint a legszebb nagy estélyi. Ha akarjuk ha nem, tudomásul kell vennünk, hogy a mai világban igen is bizonyított tény hogy aki szép az mindent kicsit könnyebben képes elérni, annak mindig egyszerűbb az útja. Ne legyünk álszentek, valljuk be minket is a szép, az új, az igényes vonz és arra is törekszünk.

Tehát ha úgy gondolod együtt kiaknázhatjuk arcod rejtett tartalékait akkor kérlek keress meg, hogy segítségemmel felszínre  hozhassuk mindazt ami igen is benned van, mindannyiunkban bennünk van!

Érdeklődni, időpontot egyeztetni:

06 30 3 714 700

primi sui motori con e-max.it