Szemöldök styling

A szemöldök formázásnak ez a módja valóban Hollywoodból származik. Ahol nem elégszenek meg a szemöldök szedésével vagy gyantázásával, csak úgy. Ezt a módszert szeretném én most meghonosítani itthon is.

Amikor először látogat el hozzám a vendég a szemöldökének megformázásáért, akkor mindenek előtt az arcformájának elemzésével kezdem. Megkeressük benne az aszimmetriákat és törekszünk a helyes arányok szemléltetésére. Ez akár felfogható egy arc- stílus- tanácsadásnak is, ahol megállapítjuk, mi kiemelkedően szép egy arcban, mit érdemes még intenzívebben kihangsúlyozni és ez hogyan érhető el.

Majd megtervezem a professzionális smink pontos szabályai szerint a vendéghez legjobban illő, az arckarakterét a legjobban hangsúlyozó szemöldököt.

Ezután kiszedem a szemöldökét a megálmodott formára, majd bőrnyugtató krémmel leápolom. a környező bőrt, hogy könnyebben elmúljon az átmeneti pirosság, irritáció Amikor ez beszívódott, kiemelem a megalkotott formát a megfelelő helyeken highlight fénnyel. Ezek után a tömörítem a szemöldököt a kialakított formán belül a megfelelő színű porokkal.

A szemöldök szőrét a megfelelő irányokba fésülöm, amit egy speciális átlátszó gél segít tartósítani. Ezt követően a kész szemöldököt egy erre a célra használatos fixálóval rögzítem.

Ekkor olyan nem várt eredményt kapunk, amin eddig minden vendégem megdöbbent, hisz csak szemöldök szedéssel, ezt képtelenség elérni.

Természetesen van mód elsajátítani ezt a technikát, hogy mindenki saját maga a hétköznapokban is alkalmazhassa. De sok vendégem továbbra is inkább rám bízza és akár heti rendszerességgel eljön újra formáztatni a szemöldökét, hogy az mindig tökéletes külsőt kölcsönözhessen neki.

szemoldok formázás, profi szemoldok
Szemöldök formázás előtt

szemoldok formazas, profi szemoldok
Szemöldök formázás után

szemoldok, amerikai, styling, szedes, gyantazas, pinksmink, devenyi natalia,
Szemöldök styling előtt

szemöldök, forma, szedes, hollywood, devenyi natalia, pinksmink, prof smink
Szemöldök styling után

Érdeklődés, időpont egyeztetés:
Dévényi Natália
06303714700

primi sui motori con e-max.it