A munkáimat a Galéria/Fotó referenciák menüpont alatt tekintheted meg!

Sminktetoválás

A sminktetoválást kezdetben a PUREBEAU Akadémián tanultam, amelyet kitűnő eredménnyel végeztem el. Majd Ausztriában folytattam tanulmányaimat, ahol sikeres szakvizsgát tettem sminktetoválásból, ennek a bizonyítványnak köszönhetően már az egész Európai Unió területén elismerik a szakképesítésemet. Ezt követően már a magam útját jártam és kerestem az új lehetőségeket a sminktetoválás terén, hogy végre kitörhessek a sminktetoválás “régi iskolájából”, amely annyira rányomta negatív bélyegét erre a szolgáltatásra, ami miatt olyan sok- sok évig nem fejlődött ez a szakma és annyian elfordultak ettől a príma megoldástól, ami ha jól van elkészítve egy igazi dísze, ékessége az arcnak, kényelmes, megkönnyíti a mindennapokat és megszépíti viselőjét.

Ezért lehet talán a legfontosabb információ rólam, hogy még mielőtt sminktetoválóvá váltam volna, professzionális sminkes voltam. Mára tényleg meggyőződésemé vált hogy a profi sminkes tudásomnak köszönhetek mindent amivel “különb” lehetek a sminktetoválásban. Sőt a mai tudásommal és rálátásommal egyenesen megtiltatnám hogy valaki sminktetoválást végezhessen sminkes végzettség és tudás nélkül! Micsoda paradoxon, még a nevében is benne van SMINKtetováló, és nem tud sminkelni???!!!

A sminktetoválást a legmodernebb digitális, nagy precíziós kozmetikai tetováló géppekkel végzem, amelyek már nem tűvel és tűsapkával működnek mint a hagyományos sminktetováló gépek, hanem egy egységet képezve, úgy nevezett zárt higiéniai modulokat illesztek a sminktetováló gépekbe, amelyek tartalmazzák a festék beviteléhez szükséges gamma sterilizált tűket. Így garantálva a maximális sterilitást, biztonságot és precizitást. Minden kozmetikai tetoválásnak megvan a maga technikája és annak legjobb kivitelezését elősegítő géptípusa.

Fontos még elmondanom, hogy mindenből csak a legjobbat használom fel a sminktetoválás menete alatt, ilyenek a fájdalom és vérzés csillapító termékek, amelyeknek páratlan a hatékonyságuk. Ezeknek köszönhetően nincs fájdalom érzet, a kezelés helyenként kellemetlen lehet csak. Az általam használt sminktetováló pigmentek végtelen színválasztékot kínálnak és természetesen minden Európai uniós előírásnak és szabványnak maximálisan megfelelnek, sőt a sminktetováló pigmentek Német egyetemi tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely kimondja hogy ezek nem allergizálnak!

Nagyon fontos hogy csak csúcsminőségű eszközökkel és gépekkel készítsünk sminktetoválásokat, de legalább ilyen fontos hogy mit tetováltatunk az arcunkra! Hiszen a sminktetoválás tulajdonképpen “csak” a felrajzolt forma kiszínezése. Ezért meggyőződésem hogy szerencsés párosítást találsz az én személyemben hiszen Okleveles Professzionális Sminkes vagyok és ez garancia arra, hogy ötvözve a Te elképzeléseddel, kívánságaiddal és az én szaktudásommal gyönyörű végeredményt kaphassunk.

Gondolj csak bele mindennap úgy kibújni az ágyból hogy az arcod már ragyog, bármilyen helyzetben, legyen az strand, uszoda, szauna, sport, te mindig ápolt vagy és a természetes szépséged tökéletesen kihangsúlyozott!

Amikor úgy döntesz hogy sminktetoválást szeretnél készíttetni, akkor vedd figyelembe összes általam fent leírt szempontot és tartsd szem előtt hogy bár tudom fontos az ár mindenben, de a sminktetoválásnál valószínűleg nem az olcsó lesz a jó. És mivel 3-5 évig fogod viselni az arcodon, ezért győződj meg hogy a lehető legtöbbet és legjobbat kaphasd az áráért. Hiszen egy elrontott sminktetoválás óriási probléma és nagyságrendekkel többe kerül a javítása.

Amennyiben bővebb információt szeretnél a sminktetoválásról, vagy még bizonytalan vagy abban, hogy pontosan milyen lehetőséget kínál számodra a sminktetoválás, kérlek keress meg és egy személyes konzultáció alkalmával megpróbálok minden kérdésedre választ adni!

Információ, bejelentkezés, időpont egyeztetés:

Kertészné Dévényi Natália

Okleveles Professzionális Sminkes

Okleveles EU- szakvizsgával rendelkező Kozmetikai Tetováló

+36 30 3 714 700

primi sui motori con e-max.it