A szájtetoválás is nagyon sokféle lehet ma már, köszönhetően a sok modern technikának, eszköznek. Tudom ezzel ellentétben még majd mindenkiben él a kép a kakaó színű szájkontúrokról, amelyek vékony fonal szerűen kígyóztak a szájak körül:) Hát jelentem ezek ideje lejárt, végre! Ma már a modern sminktetoválásban a szájtetoválás nem erről szól!

Szívem szerint csak szájkontúrt már nem is tetoválnék, illetve nem is tetoválok, még akkor sem ha a vendég ezzel a határozott elképzeléssel is érkezik hozzám, egy kellemes beszélgetés alatt nincs nehéz dolgom meggyőzni arról, hogy mennyivel szebb, esztétikusabb és finomabb megoldás, ha csak egy keveset is, de a kontúrt valamennyire elsatírozzuk a szája belseje felé.

Azért bemutatok itt egy sorozatot az alábbi képeken, hogy hogyan készül egy szájkontúr, majd abból egy vékony szájsatír és a végén egy száj félsatír tetoválás:

Eredeti száj, tetoválás előttSzáj vékony satír tetoválásSzáj félsatír tetoválás

Nagyon fontosnak tartom még megmutatni, hogy mennyit változik a szájtetoválás színe a frissen elkészített tetoválástól a gyógyulásig! Ezt különösen azért szeretném szemléltetni, mert nagyon sok vendég bátortalan a színválasztást illetően és nehezen érti meg ha először tetováltat, hogy mennyivel világosabb lesz majd a szájtetoválásának a végeredmény. Erre szoktam mondani, hogy egy tetoválás nem akkor van készen amikor felállunk a székből és befejezzük azt, hanem amikor meggyógyult! Ehhez pedig türelemre van szükség, bármilyen hihetetlen, egy szájtetoválásnak körülbelül öt hétre van szüksége ahhoz hogy elnyerje végleges színét és állagát! Sőt a szájtetoválás a sminktetoválás azon fajtája, amely minden nap más lesz, függően a hőmérséklettől, a vérkeringésedtől, stb. Lehetnek napok amikor erősen látod, vagy olyanok amikor sápadtabbnak tűnhet, ez így normális. Tehát akkor nézzünk egy összeállítást a tetoválás előtti állapotról, frissen tetoválva, majd gyógyultan:

Szájkontúr-, szájsatír tetoválás

Észre vettél mást is? Méghozzá azt hogy a modell felső ajka eredetileg keskeny, ugye? Nézd milyenné változtatta a szájtetoválás! A sminktetoválás erre is jó, nem biztos hogy azonnal ajak implantátumon, vagy feltöltésen kell gondolkodni, ha kicsit húsosabb, dúsabb ajkakat szeretnénk!

Most pedig egy fotó arra vonatkozóan, hogy ma már milyen gyönyörű és természetes szájtetoválásokat lehet készíteni, hisz már rég nem divat a barna, sötét, szívecske alakú száj!

Természetes szájkontúr- szájsatír tetoválás

Óh, hogy már van szájtetoválásod, de nem megfelelő? Semmi gond, nézd a képeket lejjebb, kijavítom:)

Elrontott száj

Érdeklődés, időpont egyeztetés:
Kertészné Dévényi Natália - Tel: 06-30-3-714-700

primi sui motori con e-max.it