A szemhéjak tetoválása talán a legszebb fajtája a sminktetoválásnak, legalábbis az én nagy kedvencem. Ez az a terület ahol igazán megmutatkozik a tudás, a precizitás és ahol maximálisan megjeleníthető a professzionális smink művészete.

Nagyon sokféle szemhéj tetoválási forma közül választhatsz nálam, a legszolidabb, legtermészetesebbtől egészen a füstös szemhéjig nagy a kínálat.

Amennyiben természetességre vágysz és nem szeretnél feltűnő szemhéj tetoválást akkor Neked ajánlom az úgynevezett szempillasűrítő szemhéj tetoválást. Ez a technika pontosan olyan hatást fog kelteni mint amikor a kozmetikusoddal befesteted a szempilláidat, csak nem fog lekopni:) Azaz csak annyi fog látszani, hogy szép feketék a szempilláid tövei, ami jól kifogja hangsúlyozni a szemeidet, de nem lesznek határozott, cicás vonalaid. Lásd a lenti képet ahol a bal oldalon már elkészült a tetoválás, a jobb szemen pedig még nem. (A szemöldök a modell sajátja!)

Szemhéjtetoválás, szempilla sűrítés

Következő “fokozat” lehet például egy felső szemhéj tetoválás, már kissé intenzívebb, de még mindig finom és egyáltalán nem hivalkodó kivitelben, lásd a fotót:

Szemhéj tetoválás

Annak sincs akadálya ha vastag szemhéj tetoválásra vágysz, mint a képen:

Vastag szemhéj tetoválás

Akár két színből is készülhet a szemhéj tetoválásod, attól függően hogy milyen színt kedvelsz, illetve milyen illik a szemed színéhez, mint az alábbi képeken:

Szemhéj tetoválás két színből

Két színű szemhéj tetoválás - zöl

Két színű szemhéj tetoválás - arany

Szemhéj tetoválás

Illetve választhatod nálam akár a füstös szemhéj tetoválást is, ahogyan a fotókon látod:

Füstös szemhéj tetoválás - zöld

Füstös szemhéj tetoválás - kék

Füstös szemhéj tetoválás - fekete

Füstös szemhéj tetoválás

Füstös szemhéj tetoválás

Természetesen szívesen tervezek Neked egyedi igényed, elképzelésed szerinti szemhéj tetoválást is, egy konzultáció alkalmával, amely ingyenes.

Érdeklődés, időpont egyeztetés:
Kertészné Dévényi Natália - Tel: 06-30-3-714-700

primi sui motori con e-max.it