A szemöldök tetoválás talán a sminktetoválás legtöbbet alkalmazott formája, legelterjedtebb ága. Egy szépen tetovált szemöldök igazi keretet kölcsönöz az arcnak. Ma már választhatunk több módszer közül is, mint a Japán szemöldök, a gyémánt, a szálazott vagy a porhatású szemöldök tetoválás. Bármilyen sokféle szolgáltatást is nyújtok a kozmetikai tetoválás területén, mégis ezt kérik tőlem a vendégek a legtöbbször.

Íme egy pár példa fotókkal illusztrálva, arra vonatkozóan, hogy ma már mennyi féle technika létezik a szemöldök tetoválására, hogy Te is könnyedén megtalálhasd a hozzád illőt:

Satírozott szemöldök tetoválás:

Ez talán a legrégebbi és legelterjedtebb formája a szemöldök tetoválásnak. Mondhatni ez a hagyományos módszer. Azt nem mondanám hogy ez már régimódi, inkább azt hogy a rengeteg lehetőség, szín, forma és technika között mindenki találja meg a hozzá legjobban illő szemöldök tetoválást, amelyből ez a technika is egy lehetőség.

Szálas vagy szálazott gépi szemöldök tetoválás:

 

Szálas- szálazott szemöldök tetoválás Szálas- szálazott szemöldök tetoválás  

És íme a nagy kedvencem, amelyik az én találmányom is, a Hollywoodi szemöldök tetoválás, amely pontosan úgy néz ki mintha porral sminkelve lenne:

Hollywoodi szemöldök tetoválás

MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT! JAPÁN MÓDSZERREL TETOVÁLT SZÁLAS SZEMÖLDÖK! UGYE NEM TUDOD MEGMONDANI, HOGY MELYIK A VALÓDI SZŐRSZÁL, ÉS MELYIKET TETOVÁLTAM ÉN?!:)))

 

Japán módszerrel tetovált szálas szemöldök Japán módszerrel tetovált szálas szemöldök

Japán módszerrel tetovált szálas szemöldök Japán módszerrel tetovált szálas szemöldök Japán módszerrel tetovált szálas szemöldök

Japán - Microblading Porhatású Szemöldök tetoválás 

 

Stardust Eyebrows - azaz Csillagpor hatású szemöldök tetoválás 

És végül de nem utolsó sorban a dédelgetett "gyermekem" a Japán luxusváltozata a csúcsok- csúcsa, a Brilliáns szemöldök gyémánt technológiával!

2014 februárban elhoztam Magyarországra a Japán szemöldök tetoválási technikát, amellyel azt gondolom alaposan fel is forgattam a magyar piacot:) Oly annyira hogy mára már sok- sok sminktetováló kínálja más- más néven és végeredménnyel de az általam meghonosított és elterjedt Japán szemöldök tetoválást. Hát ezért gondoltam egy merészet és nem álltam meg itt, hisz nincs még vége, sőt még csak most kezdődik! Fogtam és felcseréltem a Japán mikro tűs pengét egy igazi gyémánt fejes eszközzel, hisz tudjátok a gyémántnál precízebb nincs a földön! A Brilliáns szemöldök tetoválási technológiának köszönhetően a szálak még vékonyabbá, még élethűbbé váltak, hisz ez a gyémánt kézi eszköz már precízen szabályozható, így a festék mindig mindenhol egyenletes mélységben jut a bőrbe.

A Brilliáns szemöldök gyémánt technológiával a szemöldök tetoválás csúcsa, amely ékszerként tündököl az arcokon!

Brilliáns szemöldök gyémánt technológiával

 

Sajnos arra nagyon ritkán nyílik alkalmam, hogy egy szemöldök tetoválást szabadon, korlátok nélkül készíthessek el, mivel az esetek kilencven százalékában már rendelkezik a vendégem egy meglévő tetovált szemöldökkel. Ritka és jó eset ha ennek csak annyi a baja hogy régebben készült és idővel megfakult. Sajnos legtöbbször a probléma ettől jóval összetettebb. Az hogy a kopás során a szemöldök kivörösödött, az általánosság és könnyen is kezelhető, nagyobb gondokat okoz a nagyon sűrűn előforduló asszimmetria és rossz, előnytelen, maradi forma.

Ennél a résznél szeretném is ketté osztani az érdeklődőket, azokra akiknek még nincs tetovált szemöldökük és akiknek már van.

Elsőként ajánlom azoknak a hölgyeknek, akik még soha nem készítettek szemöldök tetoválást, hogy nagyon alaposan és körültekintően járjanak el a tetováló, illetve a tetoválandó technika kiválasztásával kapcsolatosan. A tetováló szakemberre vonatkozóan a “Hogyan válasszak sminktetoválót” menüpontban kaphatsz részletes tanácsokat.

Most pedig azoknak a hölgyeknek akik már rendelkeznek meglévő szemöldök tetoválással, ha a formájával, elhelyezkedésével elégedett vagy és csak annyi a gondod, hogy az évek során megfakult a tetoválásod, akkor nagyon egyszerű a dolgod:) Csak fel kell azt frissíteni, ami történhet a hagyományos satírozott szemöldök tetováló technikával is, de akár modernebbel mint a szálas vagy szálazott szemöldök tetoválás vagy a Hollywoodi szemöldök tetoválással, vagy akár a Japán módszerrel és talán a gyémánttal is..

Amennyiben nem vagy ilyen szerencsés és alapvető hibák vannak a tetoválásodban, azaz nem vagy megelégedve annak formájával és azt már csak tetoválással korrigálni sem lehet, akkor sem kell megijedned, hiszen idővel minden korrigálható és kijavítható.

Ehhez már szükségessé válhat a részleges avagy a teljes eltávolítása a szemöldök tetoválásodnak, majd később az újra tetoválása. Idevonatkozó írásokat találsz a “Lézeres tetoválás eltávolítás”, “Rejuvi tetoválás eltávolítás” és az “Elrontott sminktetoválások javítása” menüpontokban.

Kérdésed van? Bátran fordulj hozzám, a konzultáció természetesen ingyenes!

Érdeklődés, időpont egyeztetés:
Dévényi Natália - Tel: 06-30-3-714-700

primi sui motori con e-max.it