Kedves Érdeklődő!

Ezen az oldalon a JAPÁN- MICROBLADING SZÁLAS ÉS PORHATÁSÚ SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS- okról olvashatsz, mindkét módszert én hoztam be és honosítottam meg Magyarországon!

Ezek az eddigiekben ismertektől teljesen eltérő és egyedülálló szemöldök tetoválási technikák, most először lehetővé teszi, hogy valóban „ÉLETHŰ” szemöldök tetoválásod lehessen!

Ezért ha Te is érdeklődsz ezek iránt a módszerek iránt, akkor kérlek olvasd el az alábbi gyakorlati útmutatót!

Természetes vagyok, de tetováltatni akarok :)

 

Ez az írás Neked szól ha te a Japán- Microblading szálas szemöldök tetoválás iránt érdeklődsz:)

Avagy kézikönyv a természetes nő számára, aki soha nem tetováltatta volna ki a szemöldökét, egészen addig, amíg meg nem látta az én Japán- Microblading szálas szemöldök tetováló módszerrel készült szemöldöktetoválásaimat!

Magadra ismertél a fenti mondatból? Amennyiben igen, akkor ez egy kötelező olvasmány Neked, ami remélhetőleg választ ad minden kérdésedre és eloszlatja félelmeidet, valamint megkönnyíti az én munkámat.

Amikor a Japán- Microblading szálas szemöldöktetoválási technikát behoztam az országba, egyszer csak azt vettem észre, hogy általa megváltozott a vendégköröm! Azaz olyan hölgyek kerestek meg időpontért, akik azelőtt soha, de soha nem lettek volna a vendégeim, hisz nem tetszett nekik egyáltalán a tetovált szemöldök és épp ezért soha nem is gondolkodtak a szemöldöktetováláson!

Ennek én nagyon örültem, hogy egy teljesen új „közönséget” is meg tudtam hódítani, de ahogyan telt múlt az idő, rájöttem, hogy nagyon nehéz a találkozásunk alkalmával ott helyben egyszerre mindent elmagyaráznom nekik, méghozzá számukra megnyugtató módon, íme tehát egy kis összefoglaló, hogy tudd és értsd mi is vár rád:

 • Kiválasztottál a munkáim alapján, tetszettek és meggyőztek a fotók? Ezek alapján bejelentkeztél hozzám? Akkor bízz meg bennem, hiszen körül néztél és úgy döntöttél, hogy én vagyok a megfelelő szakember, akkor bízd rám, hisz benne van a szóban én a szakember vagyok, te a vendég:)
 • Mielőtt jössz, hozzám előtte 2 hétig már ne festess szemöldök szőrt, és ha lehet ne is szedd ki azt, én majd megcsinálom!
 • Időpontra jössz, kérlek ne gyere negyed órával előbb, mert valószínüleg még nem végeztem az előző vendégemmel, köszönöm!
 • Gyere egyedül, a tetováláshoz te kellesz és én, meg rengeteg nyugalom! Nem jó, ha a pasid ott ficereg, hogy mikor leszünk már készen! Valamint ha hiszed, ha nem, nem is érdekli igazán, hogy mit csinálunk!
 • Az új szemöldöködet először megrajzolom, ami nagyon sokáig is tarthat és egy nagyon aprólékos munka. Ennek a pontos rajznak az alapján fogom elkészíteni a szemöldöktetoválásodat! Tehát pont olyan hosszú, vastag, széles vagy magas lesz, mint a rajz! Ezért jól nézd meg azt!
 • Az előrajzolást egy speciális Anti allergén ceruzával végzem, hisz az óhatatlanul is bekerül helyenként a bőrbödbe, mivel ezt a rajzot fogom rögzíteni már tetoválással. Így nagyon fontos, hogy ez a ceruza biztonságos és steril legyen, nem lehet előrajzolni szemöldök ceruzával! Viszont a ceruzát csak egy fajta sötét barna színben lehet kapni! Tehát nem, a tetoválásod NEM lesz olyan csúnya sötét barna, mint a zsírkréta, hanem olyan színű amilyet megbeszélünk, amilyet együtt kiválasztunk, amilyen illik a hajadhoz, szemedhez és a bőröd színéhez!
 • És igen csak egy „csíkban/ vonalban” vagyok képes a szemöldök formáját felrajzolni, szálakban nem tudom, mint ahogyan az a végén valójában ki fog nézni!

Ezért annyi fantáziád kérlek legyen, hogy a kirajzolt formán belül olyan szálas „Japán” szemöldököd lesz Neked is, mint amilyeneket a fotókon láttál!

 • Mi a tetoválás tulajdonképpen? A tetoválás nem egy smink, a tetoválás egy seb!
 • Tehát a tetoválásod nem akkor van készen, amikor tőlem felkelsz a kezelő ágyból, hanem ha majd MEGGYÓGYULT!
 • A tetoválás alatt és után bedagadhat és be is dagad a szemöldököd, és igen az is lehet, hogy a két szemöldököd, azaz a két seb nem egyformán dagad be, de majd ha meggyógyul újra egyforma lesz.
 • Én értem, hogy örülsz neki és egyfolytában nézegeted az új szemöldöködet, de sajnos ennek nincs sok értelme, mert az, amit te a tetoválás után az arcodon látsz, az onnan mind LE FOG ESNI! Hisz az egy varr, egy pörk lesz, ami távozik erről a sebről és majd alatta, tehát a bőröd alatt fél milliméterrel lesz a tetoválásod, amit addig nem is látunk!

Tehát még egyszer, az hogy a tetoválás végeztével hogyan néz ki a sebünk, az vajmi keveset mond el arról, hogy három hét után milyen lesz a szemöldökünk!

A sebgyógyulásról:

Az úgynevezett elsődleges sebgyógyulás kb. 4-7 nap alatt fog megtörténni, ekkorra fog leesni a pörk, a varr. Amit a folyamatos Bepanthen kenőccsel való ápolástól inkább csak bőr foszlányoknak, kis hártyáknak neveznék. A tetoválás napján és másnap is enyhén „levedzhet” a szemöldököd, ekkor egy nedves vattakorong segítségével mindig töröld le róla a savót! Hogy ne száradhasson rá, hisz ez által egy vastag varr réteg keletkezne, amellyel amikor az leesik, kijönne az összes festékünk!

Törlés után is rögtön kend be, azaz ügyelj rá hogy minimum egy hétig folyamatosan kend, tehát egy vékony fényes rétegben mindig fedje a krém a tetoválásodat! És igen csak a sima BEPANTHEN kenőcs a jó, nem Neogranormon, nem Bepanthen plusz, nem körömvirág, nem semmi más!

 • Ezután következik a második fázis: Leesett a varr és alig látszik az új szemöldököd és olyan szürke is? Na ez a normális, hisz bár leesett a varr, de a bőrödnek nem volt még ideje visszanőni, visszahámosodni! Ehhez kell neki még kb. 2 hét!

Emlékszel, amikor elestél és lenyúztad a térdedet? Na amikor ott leesett a varr ugye akkor is egy fényes rózsaszín új bőr volt először a helyén? Itt most ugyan ez történik, amíg az egészséges bőröd vissza nem nő a tetoválásodra, addig annak a színe sem látható rendesen. És igen a tetoválásod színét az befolyásolja hogy milyen színű bőr van felette, hisz az alól látszik ki/ át a bevitt festék! Képzeld el ugyan úgy, mintha a víz felszíne alá tartanál egy tárgyat, mi látszik át? Ami átsejlik a víz tükrén!

 • Haza értél, boldogan mutatod a hozzátartozóidnak az új szemöldöködet és ők teljesen lelomboznak? Igen ez is NORMÁLIS!

Hogy miért? Nézd:

 • Évek óta másképpen szoktak meg, már a változás is furcsa, de nyugi, minden csoda 3 napig tart!
 • Soha sem tetováltattak még és nem is tudnak tetoválni, igen neked fognak állni, hogy vastag, sötét stb. Próbáld nekik elmagyarázni, azt, amit én neked fentebb, hogy ez most egy SEB! Nem is most kell szépnek lennie, hanem ha majd meggyógyult!

Végezetül, ha te és a rokonságod túléltétek ezt a „nehéz” időszakot, akkor a tetoválást követő 3 hét múlva láthatod a végeredményt. Ekkor, ha az bárhol hiányos, hisz a gyógyulással és a varr leesésével sajnos sok festék kieshet, ki is esik a bőrödből, akkor szólj és beírlak korrekcióra, amit az ár tartalmaz!

És igen a „Japán” szemöldök nem lesz soha olyan tartós, mint a festékkel masszívan telenyomott, jól besatírozott virsli szemöldök, de épp ezért találtam ki azt, hogy ha mindig 18 hónapon belül visszajössz hozzám, akkor én azt fél áron újra tetoválom neked! Számolj, csak egy kicsit, havi 1.000,- Forintot csak megér, hogy mindig gyönyörű legyen a szemöldököd, ugye?

Szóval csak lazán, csak nyugi, fog ez menni nekünk és várlak szeretettel:)

 

Végül de nem utolsó sorban pár szó a Japán- Microblading porhatású szemöldök tetoválásról is. Ez a vadonatúj módszer amelyet még csak most 2016 tavaszán hoztam el ismét elsőként Magyarországra, reményeim szerint felváltja véglegesen a hagyományos satírozott szemöldöktetoválást! 

Előnyei:

- Tökéletesen elfedi a régi már meglévő szemöldöktetoválásokat is

- A végeredménye finomabb lágyabb mint a hagyományos satíros szemöldöktetoválásoké

- Kifejezetten a most divatos porhatást kelti, azaz pont úgy néz ki mintha ceruzával kihúztad volna a szemöldöködet.

- A tetoválás során jóformán egyáltalán nincs vérzés, így a sebgyógyulás is sokkal könnyedebben megy végbe mint eddig

- Mivel nem vérzik nincs veszteség sem, azaz tízből kilenc esetben korrekcióra sincs szükség!

De jöjjön a kép amelyik mindig többet mond ezer szónál is:

Kövess minket Facebook-on

SMINKTETOVÁLÓ OKTATÓKÖZPONT:
9024 Győr, Vasvári Pál. u. 13.

 

DÉVÉNYI NATÁLIA
A Japán és a Gyémánt szemöldök tetoválás meghonosítója- a hajtetoválás magyarországi úttöröje
sminktetováló, hajtetováló, profi sminkes
+36 (30) 3714-700
E-mail: info@pinksmink.hu
Skype: natalia.devenyi

 

PADOS LAURA
sminktetoválás, sminktetoválás oktatás, tetoválás eltávolító lézer oktatás
+36 70 9088 821

 

FARKAS FATIME
kozmetika, splendid, szempilla építés, tartós szőrtelenítés, kavitációs zsírbontás,kozmetikai oktatás
+36 70 9088 831

 

PIKÓ EMŐKE
webshop, számlázással kapcsolatos kérdések
+36 70 4108 890

 

POLOVITZER ILDIKÓ
professzionális smink, sminktetoválás, kozmetika
+36 70 947 9088

 

FARKASNÉ M. CSILLA
marketing csomagokkal kapcsolatos tudnivalók
+36 70 4108 890

 

STUHL ANDREA
Splendid, tetoválás eltávolítás BUDAPEST
+36 30 2379 949