Üdvözöllek az első olyan oldalon ahol minden kockázat nélkül kipróbálhatod, hogyan is néznél ki egy másfajta szemöldökkel!

A szemöldök konfigurátor az én ötletem, amelyet pont azért találtam ki, hogy azoknak a hölgyeknek, akik még bizonytalanok, lehetőségük legyen megnézni magukat más szemöldök formákkal, mielőtt még belevágnának a szemöldök tetoválásába.

Természetesen itt csak a formát nézheted meg, hogy melyik állna jól Neked, ahhoz pedig még kérek egy kis "fantáziát" hogy elképzeld az általad kiválasztott formát, azzal a természetes valóban szemöldök szőrnek ható technikával, amelyet én tetoválok.

Biztos vagyok benne hogy ez egy nagyon szükséges alkalmazás, hisz a Japán illetve a Gyémánt technikám már rég nem csak azokat a hölgyeket vonzza akik szeretnek és szerettek tetováltatni, hanem az úgy nevezett "natúr" nőt is, aki bár maximálisan a természetességre ügyel, de neki is "rossz" a saját szemöldöke. Nos akkor jó szórakozást, próbáld fel mindet és figyeld meg, melyik formánál válik igazán nyitottá, üdévé és fiatalossá a tekinteted! Ne feledd a jó szemöldök egy szép arc igazi kerete!
Regisztrálj az ingyenes konzultációra


Kép küldése e- mailként.*A fotón az arcod szerepeljen és a fejed, szemből. Ha van egy jó webkamerád, azt is egyszerűen használhatoderre a célra.

primi sui motori con e-max.it