Figyelem lézeres tetoválás eltávolítás már Budapesten is elérhető nem csak Győrben!

Stuhl Andrea

Style Hair Club

Budapest XX. ker., Szent Erzsébet tér 15.

Tel: 06302379949

 

A lézeres kezelés elvi alapja:

A lézerfény nagy energiájú fénysugár. A Q-kapcsolt zafír ND YAG LÉZER fénye akadály nélkül hatol át a világos bőrön. A sötét színű festékekben viszont teljes mennyiségben elnyelődik. Elnyelő festék a lézerfény számára a barna bőrfesték (melanin) és a sötét színű tetováló festékek is.

Tetoválások eltávolítása:

A Q-kapcsolt zafír ND YAG lézer készülék (magasabb energia tartományban, Q- kapcsolt üzemmódban) alkalmas a tetoválások eltávolítására. A lézer igen nagy energiát képes kibocsátani, de azt csak olyan erősséggel adagolhatjuk a kezelés során, hogy a festék molekulák körül a bőr ne melegedjen fel túlságosan. A lézer energia különböző festékekre különbözően is hat. Egyes (anilin) festékekben a kettős kötéseket bontja a nagy energiájú fénysugár. Ezáltal a festék színtelenné válik. Más hosszabb molekulájú festékeket pedig fragmentál (feldarabol) és a fehérvérsejtek számára hozzáférhetővé teszi, majd ezek a sejtek takaritják el szervezetünkből a festék maradványait.

Érthető, hogy a szükséges kezelések száma függ a használt tetováló festék anyagától, mennyiségétől és az egymásra helyezett festékrétegek számától.

Mi befolyásolja a kezelést és hogyan érhető el a legjobb hatás a lézer kezelésekkel?

Ahhoz, hogy a legjobb hatást érjük el a legkevesebb kezeléssel, Te is segíthetsz! Hogyan? Néhány olyan apróságnak tűnő tényezőre hívjuk fel a figyelmed, melyekkel fokozhatod a lézerkezelés hatásfokát. A bőrünk színe részben örökölt tulajdonságunk és bőrünk színe testtájanként is változó. A napozás és a szolárium viszont erősen barnítja bőrünk színét azáltal, hogy a bőrfesték termelését serkenti a festéksejtekben. A szeplők is lényegesen erősebben látszanak napozás hatására. Leghatásosabb a lézerkezelés világos bőrű egyénen, akinek a tetoválása sötét és csak a felületes rétegben van festék a bőrben. Viszont kisebb energiával tudjuk csak kezelni azt, akinek a bőre is sötét, mert ilyenkor a lézerenergia egy része a bőrt is felmelegíti. Javasoljuk, hogy lézer kezelés előtt legalább két hétig ne napozz, ne szoláriumozz!

A kezelendő terület előkészítése:

Az egészséges, rugalmas bőr nagyobb lézer energia alkalmazását teszi lehetővé. Sérült, aktív pattanásos, ekcémás vagy más bőrbetegség miatt károsodott, elvékonyodott, esetleg hámló bőrfelületen a kezelés nem előnyös. Akár a kezelés elhalasztását is indokolhatja.

A lézerkezelést megelőző 15-20 napban ajánljuk a Chiroxy krém használatát, mellyel felkészítjük a bőröd a kezelésre. Így amikorra sor kerül a beavatkozásra, bőröd tökéletes állapotban lesz illetve a krémnek köszönhetően a bőröd Oxigén ellátottsága, rugalmassága miatt annyira jó lesz az állapota, vérkeringése, hogy a kezelésnek nyoma se maradj a bőrödön!

A kezelés időpontja:

A kezelés időpontját úgy egyeztessed, hogy utána otthon legyen lehetőség 1-2 óra hideg borogatásra, jegelésre, ha bőröd érzékenyebb. Ha tetoválásod olyan területen volt, ami nem fedhető, akkor ne tervezz a kezelés után programot. A kezelt területen a bőr gyakran lehámlik és emiatt időlegesen világosabb lehet a környező bőr színénél.Épp ezért rendkívül fontos az utókezelés is, melyet szükség esetén a Kelo-cote géllel végzünk, hogy bőröd minél hamarabb visszanyerje eredeti állapotát. A kezelést követően napozni illetve szoláriumozni NEM SZABAD!

A kezelés eredménye a tetoválásodtól függ! Ez egy sok ismeretlenes egyenlet, nem tudjuk hogy: Ki tetoválta, milyen festékkel, mikor, hányszor, milyen géppel és milyen mélyre? Ezért van az ingyenes konzultáció és az ingyenes próba kezelés! Abból mindenre választ kapsz és könnyen lehet következtetni a szükséges kezelések számára is! A kezeléseket általában 3-4 hetenként ismételjük, amikorra az előző kezelés miatti bőrreakció és esetleges hámlás befejeződik.

primi sui motori con e-max.it